POLITIETS FISKEKLUB

VIKTOR
De 3 næste af ialt 59 arrangementer i kalenderen.
8/3-21 Dagtur Max 5 inkl. skipper (Coronarestriktion) Gæster viger pladsen for medlemmer uanset tilmeld.....
15/3-21 Dagtur Max 5 inkl. skipper (Coronarestriktion) Gæster viger pladsen for medlemmer uanset tilmeld.....
21/3-21 Dagtur Max 5 inkl. skipper (Coronarestriktion) Gæster viger pladsen for medlemmer uanset tilmeld.....
14/2-2021
Banneret til februars nyhedsbrev er meget aktuelt lige i disse dage med is og sne.
11/2-2022

Forårsmesterskabet

er sat på kalenderen til den 23. april. Nu skal vi ikke tage sorgerne på forskud, så lad os krydse fingre for, at forsamlings restriktionerne tillader sådan et arrangement, ellers vil de tilmeldte blive orienteret, så ingen kører forgæves. Mesterskabet afholdes i Poppelsøen, og det handler om at fange dagens største ørred. Se hele indkaldelsen med konkurrenceregler og dybdekort over søen her. Tilmelding inden middag den 16. april.

13/1-2021
Årets første nyhedsbrev med masser af inspiration til fiskeriet i 2021.
Der er desværre også en begrænsning på sejlads med Viktor på grund af corona, kun repræsentanter for een husstand på skibet ad gangen.
4/12-2020
Her er hvad der gemte sig under den 4. låge på fiske-julekalenderen: nyhedsbrevet for december :-)
13/11-2020
Novemberudgaven af nyhedsbrevet er lagt i samlingen på hjemmesiden.
13/11-2020
September nyhedsbrevet med alt fra generalforsamlingen har faktisk været på hjemmesiden i et stykke tid, det har bare ikke været annonceret her på forsiden.
24/10-2020
Så blev der tid til at sætte nyhedsbrevet for oktober på hjemmesiden. Spændende røde fisk Kalle, mon de smager lige så godt som de ser ud ?
29/9-2020
Klubmesterskabet 2020 blev også gennemført i år trods omstændighederne. Bent Hytholm Jensen blev med et mulehårs forspring kåret som årets klubmester. Klik og læs referatet fra dagen. Der blev også taget en masse gode billeder, så du kan se en billedserie med stemningsfotos og de bedst placerede deltagere.
22/9-2020 Klubbens ordinære generalforsamling blev gennemført den 25. august. Den var forsinket, og der var begrænsninger som vi ikke er vant til - men den blev gennemført.
Her er links til referat og beretninger:
 - referatet fra generalforsamlingen
 - formandens beretning
 - regnskab
 - bådinspektørens beretning
 - oversigt over uddelte gavekort
3/8-2020
August nyhedsbrevet er nu tilgængeligt på hjemmesiden, så kan du læse det der hvor du ikke lige har fået din indbakke med.
27/7-2020
Klubmesterskabet bliver afholdt den 31/8. Det har været kendt i et stykke tid, men nu er hele invitationen også lagt på hjemmesiden. Og der er kun få pladser tilbage, så klik snart på dette link hvis du vil tilmeldes.

27/7-2020
Nyhedsbrevets juli-udgave kommer her i den sidste ende af juli. Når det sådan har haft tid til at modne lidt, så er det bare endnu mere læsevenligt.
9/6-2020
7/6-2020
Der kommer heldigvis stadig fisk på land rundt om i landet. Læs i nyhedsbrevet for juni bl.a. referat fra kystmesterskabet, som i år blev vundet med en større havørred end vi plejer at se til kystmesterskaberne.
30/4-2020
Her har du nyhedsbrevet for maj. Og coronakrise eller ej, der er stadig rige muligheder for at dyrke lystfiskeri på sikker vis.
28/4-2020
Familien Scheller var på ferie på Bornholm. De havde båden Kamala med, og på turene ud fra Hasle havn fik de både hygge og laks. Især een laks skilte sig ud, ved at være en af de største der er indberettet i klubbens historie. OG, da Kasper er juniormedlem, så er det også den første juniorrekord i laks. Mon ikke den får lov til at stå i en rum tid ?
Læs historien, og følg linket videre til både billeder og video fra turene.
1/4-2020
Så var Claus Søndergaard igen på jagt efter en ny personlig rekord - og når det er rimte, så har han næsten også monopol på klubrekorden.
Selv om det i dag er 1. april, så tvivler jeg ikke på sandhedsværdien.
Klik og se historien.


Webmaster: Preben Bo Nielsen.