POLITIETS FISKEKLUB

VIKTOR
De 3 næste af ialt 27 arrangementer i kalenderen.
15/8-20 Juniordagtur Sild, torsk og makrel -
19/8-20 Aftentur
23/8-20 Dagtur
9/6-2020
7/6-2020
Der kommer heldigvis stadig fisk på land rundt om i landet. Læs i nyhedsbrevet for juni bl.a. referat fra kystmesterskabet, som i år blev vundet med en større havørred end vi plejer at se til kystmesterskaberne.
30/4-2020
Her har du nyhedsbrevet for maj. Og coronakrise eller ej, der er stadig rige muligheder for at dyrke lystfiskeri på sikker vis.
28/4-2020
Familien Scheller var på ferie på Bornholm. De havde båden Kamala med, og på turene ud fra Hasle havn fik de både hygge og laks. Især een laks skilte sig ud, ved at være en af de største der er indberettet i klubbens historie. OG, da Kasper er juniormedlem, så er det også den første juniorrekord i laks. Mon ikke den får lov til at stå i en rum tid ?
Læs historien, og følg linket videre til både billeder og video fra turene.
1/4-2020
Så var Claus Søndergaard igen på jagt efter en ny personlig rekord - og når det er rimte, så har han næsten også monopol på klubrekorden.
Selv om det i dag er 1. april, så tvivler jeg ikke på sandhedsværdien.
Klik og se historien.
31/3-2020
Nyhedsbrevet for april er nu på hjemmesiden. Der er beklageligvis en ordinær generalforsamling som er udsat indtil videre, og aflysning af andre klubarrangementer, herunder forårsmesterskabet.
14/3-2020

VIGTIG INFO!


Kære medlem af Politiets Fiskeklub Viktor
Generalforsamlingen torsdag den 26. marts 2020 er UDSKUDT!
Vi efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger om ikke at forsamles i de nærmeste 2 uger af hensyn til risikoen for smittespredning.
Udskydelsen kan betyde, at bestyrelsen ikke er i stand til at overholde vedtægterne m.h.t. fristen for afholdelsen, som skal ske inden udgangen af april måned.
Det håber vi, der er forståelse for.
Det betyder samtidigt, at Bent Hytholm bliver i bestyrelsen lidt endnu. Det håber vi også, at der er forståelse for ;-)
Ny indkaldelse udsendes senere.
Pas på hinanden - bestyrelsen i Viktor
13/3-2020
Marts nyhedsbrevet er nu på hjemmesiden.
5/2-2020
Endnu en generalforsamlingsindkaldelse er kommet på kalenderen. Det er Lucius 96, som afholder den ordinære generalforsamling den 12. marts. Tilmelding nødvendig til spisning senest den 10. marts.
31/1-2020
I morgen er det februar, og her har du februar nyhedsbrevet.
29/1-2020
Der er i god tid kommet indkaldelse til klubbens ordinære generalforsamling. Tilmelding senest den 12. marts.
24/1-2020
Kalenderen har fået både forårsmesterskab - som noget nyt i Poppelsøen - og datoen for klubmesterskabet på. Desuden er der kommet to kystture i foråret. Klik ind på kalenderen for at se om der ikke er en fisketur for dig også.
16/1-2020
Januar 2020 nyhedsbrevet kan nu også ses i hjemmesidens samling.
11/12-2019
Klubben har vedtaget, at der i år skulle beregnes point til årspokalerne på en ny måde. Jeg har forsøgt at lave et nyt indberetningssystem til erstatning for det gamle, men jeg har ikke haft mulighed for at prioritere den tid der skulle bruges til at gøre det færdigt. Derfor er de procentberegninger der er vist for fangsterne fra i år magen til dem fra tidligere år.
Med det følgende link til de nye pointregler kan du se, hvordan årets point bliver omsat til de forskellige pokaler på den kommende generalforsamling.

Faktisk er jeg blevet lidt "rusten" i forhold til at vedligeholde og udvikle på hjemmesiden, jeg arbejder for lidt med det til at holde mig ajour. Derfor vil jeg hilse det velkomment, hvis en anden vil byde ind på opgaven med at vedligeholde, modernisere, og måske forenkle www.viktor.dk. webmaster
9/12-2019
Så kom årets sidste nyhedsbrev på hjemmesiden. Blandt andet et minde om to fiskekammerater som ikke er hos os længere, Flemming Hedegaard Petersen og Knud Jensen.
24/11-2019
I dag fik jeg udgave nummer 100 af nyhedsbrevet. Her har i det til læsning på hjemmesiden.
6/10-2019
Denne gang får i to nyhedsbreve, først den fra september:

og her oktoberudgaven af nyhedsbrevet.

3/9-2019
Her er augustudgaven af nyhedsbrevet.
9/8-2019
KLUBMESTERSKABET ER FLYTTET TIL DEN 9. SEPTEMBER
Hvordan kan en amerikansk præsident have indflydelse på en dansk fiskeklubs årlige Klubmesterskab ? Det sker når han ikke først "spørger" om hans besøg har nogen følgevirkninger, så han evt. kunne komme en anden dag.
MEN DET SKER IKKE, derfor bliver vi nød til at flytte datoen for Klubmesterskabet og derved give vore hårdt arbejdende politiansatte klubmedlemmer chance for at kunne deltage.
Her er den nye indkaldelse, ny dato, ny båd, ny skipper, og ny seneste tilmelding.

Er han lystfisker ?
27/7-2019
Nu er min ferie næsten forbi, så nu kom også juli udgaven af nyhedsbrevet på hjemmesiden
23/6-2019
Nu er nyhedsbrevet for juni også kommet på hjemmesiden.
22/5-2019
Nu fik jeg endelig tid til at lægge nyhedsbrevet for maj på hjemmesiden.


Webmaster: Preben Bo Nielsen.