POLITIETS FISKEKLUB

VIKTOR
De 3 næste af ialt 53 arrangementer i kalenderen.
8/3-20 Dagtur
12/3-20 Diverse Generalforsamling Lucius 96 - Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Sports- og Lyst.....
19/3-20 Kysttur Sjælland - Årets første kysttur vil vi forsøge at lægge på en strækning med p.....
5/2-2020
Endnu en generalforsamlingsindkaldelse er kommet på kalenderen. Det er Lucius 96, som afholder den ordinære generalforsamling den 12. marts. Tilmelding nødvendig til spisning senest den 10. marts.
31/1-2020
I morgen er det februar, og her har du februar nyhedsbrevet.
29/1-2020
Der er i god tid kommet indkaldelse til klubbens ordinære generalforsamling. Tilmelding senest den 12. marts.
24/1-2020
Kalenderen har fået både forårsmesterskab - som noget nyt i Poppelsøen - og datoen for klubmesterskabet på. Desuden er der kommet to kystture i foråret. Klik ind på kalenderen for at se om der ikke er en fisketur for dig også.
16/1-2020
Januar 2020 nyhedsbrevet kan nu også ses i hjemmesidens samling.
11/12-2019
Klubben har vedtaget, at der i år skulle beregnes point til årspokalerne på en ny måde. Jeg har forsøgt at lave et nyt indberetningssystem til erstatning for det gamle, men jeg har ikke haft mulighed for at prioritere den tid der skulle bruges til at gøre det færdigt. Derfor er de procentberegninger der er vist for fangsterne fra i år magen til dem fra tidligere år.
Med det følgende link til de nye pointregler kan du se, hvordan årets point bliver omsat til de forskellige pokaler på den kommende generalforsamling.

Faktisk er jeg blevet lidt "rusten" i forhold til at vedligeholde og udvikle på hjemmesiden, jeg arbejder for lidt med det til at holde mig ajour. Derfor vil jeg hilse det velkomment, hvis en anden vil byde ind på opgaven med at vedligeholde, modernisere, og måske forenkle www.viktor.dk. webmaster
9/12-2019
Så kom årets sidste nyhedsbrev på hjemmesiden. Blandt andet et minde om to fiskekammerater som ikke er hos os længere, Flemming Hedegaard Petersen og Knud Jensen.
24/11-2019
I dag fik jeg udgave nummer 100 af nyhedsbrevet. Her har i det til læsning på hjemmesiden.
6/10-2019
Denne gang får i to nyhedsbreve, først den fra september:

og her oktoberudgaven af nyhedsbrevet.

3/9-2019
Her er augustudgaven af nyhedsbrevet.
9/8-2019
KLUBMESTERSKABET ER FLYTTET TIL DEN 9. SEPTEMBER
Hvordan kan en amerikansk præsident have indflydelse på en dansk fiskeklubs årlige Klubmesterskab ? Det sker når han ikke først "spørger" om hans besøg har nogen følgevirkninger, så han evt. kunne komme en anden dag.
MEN DET SKER IKKE, derfor bliver vi nød til at flytte datoen for Klubmesterskabet og derved give vore hårdt arbejdende politiansatte klubmedlemmer chance for at kunne deltage.
Her er den nye indkaldelse, ny dato, ny båd, ny skipper, og ny seneste tilmelding.

Er han lystfisker ?
27/7-2019
Nu er min ferie næsten forbi, så nu kom også juli udgaven af nyhedsbrevet på hjemmesiden
23/6-2019
Nu er nyhedsbrevet for juni også kommet på hjemmesiden.
22/5-2019
Nu fik jeg endelig tid til at lægge nyhedsbrevet for maj på hjemmesiden.
19/4-2019
Nyhedsbrevet for april er landet, her kan du bl.a. læse hvordan det gik til kystmesterskabet.
11/4-2019
Der har igen været afholdt generalforsamling i Viktors søsterklub, Lucius96. Her kan du læse det fyldige referat, som indeholder en mindre vedtægtsændring.

Klubrekorden i rimte fra den anden dag blev kun præsenteret med billeder i første omgang. nu er der også en munter lille tekst med til billederne.
8/4-2019
I dag kom der en del læsestof på hjemmesiden, referat og beretninger fra den ordinære generalforsamling.
Selve referatet fra generalforsamlingen
Formandens beretning
Bådinspektørens beretning
Regnskab for 2018
Hvem skal have årets pokaler
4/4-2019
  Claus Søndergaard var på sit sædvanlige forårssats efter rimte ved Tryggevælde Å. I år slog han (igen) sin egen personlige rekord, og det er også en ny klubrekord. "en tyk bandit" med hans egne ord.
3/4-2019
Kalenderen har i dag fået to nye arrangementer på. Det første er en tur til Poppelsøen den 14/6 efter stør i lighed med sidste år (men billigere i år), det andet er invitationen til det årlige klubmesterskab på Øresund den 2/9. Især det sidste arrangement er i god tid, men det er perfekt. Når vi kommer hen i august, så er din kalender måske allerede fyldt, så lav allerede en tilmelding nu. Der er kun 33 pladser på båden, endnu en grund til at tilmelde dig med det samme.
13/3-2019
Claus Søndergaard fortæller, at den samlede bestyrelse for Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg (SU i daglig tale) vil træde tilbage efter næste generalforsamling.
Følgende tekst er udsendt:

Så er det igen tid til generalforsamling i SU.
Da den samlede bestyrelse trækker sig umiddelbart efter GF, er det vigtigt, at klubberne i fællesskab finder nye kræfter, som kan løfte arbejdet i SU de kommende år. Alternativt skal der tages beslutning om afvikling af SU.


Claus opfordrer til, at man (nok især medlemmer af Lucius 96) møder op på SU's næste generalforsamling, som er onsdag den 3. april kl. 1930, for at tage en tjans med bestyrelsesarbejdet Hvis der er spørgsmål kan de rettes til Claus Søndergaard eller SU's formand Michael Boysen.
2/3-2019
Martsudgaven af nyhedsbrevet er nu på hjemmesiden.


Webmaster: Preben Bo Nielsen.