POLITIETS FISKEKLUB

VIKTOR
De 3 næste af ialt 38 arrangementer i kalenderen.
18/5-22 Aftentur
20/5-22 Junioraftentur
5/6-22 Dagtur
17/3-2022
Så kom også nyhedsbrevet for marts måned på hjemmesiden.
16/3-2022
Indkaldelse til generalforsamling i Lucius96 den 20. april ved Bagsværd Sø. Og tag bare fiskestangen med, for der bliver mulighed for at fiske i søen efter generalforsamlingen.
23/2-2022
Februarnummeret af klubbens nyhedsbrev er nu på hjemmesiden. Her kan du blandt andet læse om en ny mulighed for duelighedskursus i klubregi. Går du med en drøm om at blive skipper, så er det lige noget for dig !
21/2-2022

Indkaldelse til den ordinære generalforsamling i Politiets Fiskeklub Viktor.

Generalforsamlingen finder sted den 5. april 2022, og seneste tilmelding er den 22. april. Her kan du læse hele indkaldelsen med dagsorden, og
her kan du melde dig til generalforsamlingen

9/2-2022
Der er planlagt 2 ture til kysten, den første den 31. marts - en træningstur måske - og så kystmesterskabet 3 uger senere, den 2. april. Hvis vejret og vindretningerne vil, så bliver turene til henholdsvis Omø og Møn, men det afgøres i de sidste dage op til turene. Klik ind på Kalenderen, hvor du kan se turene, og selvfølgelig også melde dig til.
9/2-2022
Januarnummeret af klubbens nyhedsbrev er nu på hjemmesiden.
20/1-2022
Klubmesterskabet er i år lagt den 6. maj. Når det på grund af corona ikke kan placeres der hvor torskesæsonen normalt topper, så forsøger vi i år at få en god konkurrence på den tid hvor forårsmesterskabet som regel har været.
Til gengæld bliver der nok et efterårsmesterskab i stedet for. Tilmelding her
2/12-2021
Endnu et nyhedsbrev er landet på hjemmesiden - nummer 125 faktisk, en slags jubilæumsudgave. Og som altid er der masser af inspiration til dig som kan rammes af fiskefeber. God læselyst !
29/11-2021
Nyhedsbrevet for november er i nyt layout. Har du ikke fået det læst endnu, så kan du gøre det her. Der er bl.a. en fantastisk artikel om laksefiskeri på den Canadiske ø Vancouver Island.
19/11-2021
Nu er fejlene måske udbedret. Jeg siger måske, for det er i grunden ret meget programmering jeg fik lavet den gang i starten af 00-erne. Altså mange mulige fejlkilder.
Jeg tester selvfølgelig selv, men hvis der er et eller andet der ikke fungerer for DIG, så må du endelig orientere mig på webmaster@viktor.dk !
18/11-2021
BREAKING NEWS: Hjemmesiden ramt af delvise nedbrud.
Det er gamle fejl i mine programmer der pludselig betyder noget. Min amatørtilgang har været, at når noget virker, så er det nok som det skal være. Og sådan HAR det også været.
Nu er der nok kommet en ny version af PHP hos hjemmesidens vært, one.com, og den tillader ikke disse fejl længere, og derfor er der ting som ikke virker længere.
Det tog mig lidt tid at finde ud af, men nu har jeg fundet i hvert fald noget, som kan bringes i orden. Det er den samme slags fejl der går igen, for jeg har genbrugt kodestumper som virkede, og derfor er fejlene ret udbredte i de tusinder af kodelinjer som giver hjemmesiden dens funktionalitet.
Det ser ud til at Booking nu virker som det skal. Man kan se ture, man kan oprette nye ture, tilrette dem og slette dem igen.
Nu vil jeg lige sove på det, så leder jeg efter flere fejl i morgen... /webmaster
7/10-2021
Oktobers nyhedsbrev kan nu også læses her på hjemmesiden.
23/9-2021
Her er septembers nyhedsbrev med blandt andet referat fra årets klubmesterskab, og med andre fine fangster hen over sommeren.
2/9-2021
Nyhedsbrevet fra august udkom til tiden, men er noget forsinket på nettet. Her er det endelig...
20/7-2021
Så er den endelige plan lagt for KLUBMESTERSKABET 2021. Om planen holder i sin helhed, det må udviklingen i coronasmitten vise, men lad os krydse fingre for, at det både kan blive til en fisketur, og til hyggelig fællesspisning. Der er kun 30 pladser ialt, og halvdelen er allerede besat. Men klik på linket her, og meld dig gerne til selv om der ikke ser ud til at være flere pladser, der kan jo komme et eller flere afbud. Det er lidt som vaccinerne i øjeblikket, pladserne skulle nødigt gå til spilde, så hellere overbooke en smule.
8/7-2021
Nu er juli måneds nyhedsbrev også tilgængeligt på det helt store netværk. Læs blandt andet, at Eskild Brodersen rendte med titlen som kyst klubmester 2021, og at der var en usædvanlig god tilslutning til mesterskabet.

Og til de sikkert mange kystfiskere der læser med, så er der lige i dag kommet to kystture på kalenderen til efteråret.
1/7-2021
Hov, der var da noget jeg havde glemt. Juni nyhedsbrevet er heldigvis allerede sendt ud til medlemmerne, men først i dag er det kommet på hjemmesiden.
31/5-2021
På det der føltes som den første dag med sommerligt vejr i maj måned, var denne sides webmaster på en tur i Gudenåen. Nogle af de løsladte feriemidler er i foråret blevet omsat til en fiskekajak, som indtil denne dag kun havde leveret gode sejlture - men fiskemæssige 0-ture. Men det blev der lavet om på denne dag, klik her for at læse om min tur.
17/5-2021
Maj måneds nyhedsbrev er udsendt til klubbens medlemmer - og det er også tilgængeligt her på hjemmesiden.
17/5-2021
Den ordinære generalforsamling i søsterklubben Lucius96 blev gennemført på trods af tidens restriktioner. Det var nemlig ikke det hele som var ordinært, generalforsamlingen blev helt ekstraordinært afholdt udendørs. Klik og læs hvordan året er gået, hvem der blev valgt, og hvordan det ser ud med regnskabet.
Et stemningsbillede til højre viser de grønne omgivelser for generalforsamlingen. Der er både nyudsprungne blade i sarte grønne nuancer - og en enkelt grøn dåseøl i festivalnuance på billedet.
14/4-2021
For 117-ende gang har Morten produceret et nyhedsbrev, og her er det på hjemmesiden
5/4-2021
Klik på linket for at se indkaldelsen til ordinær generalforsamling i søsterklubben, Lucius96. Jamen hvordan tænker du måske, hvad med COVID19 ? Jo, det bliver såmænd afholdt udendørs ved Bagsværd Sø den 21. april kl. 17.
Sidste tilmelding hvis du vil spise med er den 19. april til formand Claus Søndergaard.
16/3-2021
Nyhedsbrevet for marts er nu føjet til samlingen på hjemmesiden.
14/2-2021
Banneret til februars nyhedsbrev er meget aktuelt lige i disse dage med is og sne.


Webmaster: Preben Bo Nielsen.